«Επειδή ανακατεύτηκε το όνομα μου…» – Άμεση Ενημέρωση

Στην εκπομπή «Δύο στη 1» μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος,  οποίος αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της Eurovision 2023, όπου μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η Loreen από την Σουηδία.

Παράλληλα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε και στα έντονα σχόλια μετά τους 4 βαθμούς που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην αποστολή της Κύπρου με τον Andrew Lambrou.

«Δεν έχει γίνει λόγος για το 4αρι που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην Κύπρο και όχι άδικα. Γιατί με την Κύπρο έχουμε πάντοτε μια πολύ καλή σχέση και αλληλοψηφιζόμαστε και πολλές φορές αλληλοψηφιζόμαστε με αποτέλεσμα να μας γιουχάρουν τα στάδια. Δεν ξέρω τι άξιζε και τι δεν άξιζε. Πάντως η σχέση μας με την Κύπρο είναι αδιαμφισβήτητη, όπως όλες οι σχέσεις, και δεν κρέμονται οι σχέσεις δυο χωρών από μία ψηφοφορία σε μια επιτροπή», απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν ήταν μέλος της ελληνικής επιτροπής.

«Θέλω να πω, επειδή ανακατεύτηκε το όνομα μου, εγώ δεν ήμουν στην επιτροπή και το τονίζω ότι δεν συμμετείχα σε αυτή την επιτροπή. Συμμετείχα στην επιτροπή πριν από δύο χρόνια.

Φέτος δεν συμμετείχα και το επαναλαμβάνω, δεν είχα καμία σχέση με τις ψήφους που έδωσε η επιτροπή και θέλω να τονίσω ότι η επιτροπή ψήφισε μία μέρα πριν στη γενική δοκιμή η οποία γραφόταν σε back up για την Eurovision», είπε στην ΕΡΤ ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

 Source link