Επέστρεψε στον Ηρόδοτο ο Αντωνιδάκης – Ειδήσεις

Την απόκτηση του Νίκου Αντωνίδακη ανακοίνωσε ο Ηρόδοτος.

Ο νεαρός τερματοφύλακας επιστρέφει στη Νέα Αλικαρνασσό, καθώς ο Ηρόδοτος είναι η ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ακαδημίες του ΠΟΗ, του ΟΦΗ, του ΠΟΑ, ενώ πέρυσι ήταν μέλος του Ποσειδώνα.

Η παρουσία του θα προσφέρει λύσεις κάτω από τα δοκάρια, με τον Ηρόδοτο να δείχνει ξανά πως ρίχνει βάρος στο τοπικό στοιχείο και τα νέα παιδιά.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος δίνει μεγάλο βάρος στο τοπικό στοιχείο και στηρίζει τα νέα ταλαντούχα παιδιά από τη Νέα Αλικαρνασσό, από το Ηράκλειο και από όλη την Κρήτη. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου τερματοφύλακα Νίκου Αντωνιδάκη. Καλωσορίζουμε και πάλι τον Νίκο στην οικογένεια του Ηροδότου (άρχισε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του συλλόγου) και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και όμορφες στιγμές με τα κυανόλευκα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Νίκος Αντωνιδάκης γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2004 στη Νέα Αλικαρνασσό. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών από τις Ακαδημίες του Ηροδότου των οποίων υπήρξε μέλος για μια πενταετία. Ακολούθησαν οι Ακαδημία του Παναθηναϊκού Ηρακλείου (τρία χρόνια), Κ15 του ΟΦΗ (Super League, ένα χρόνο), Ερμής Ατσαλένιου (Β’ ΕΠΣΗ, ένα χρόνο), Κεραυνός Ηρακλείου (Α2 ΕΠΣΗ, δύο χρόνια). Πέρυσι ήταν μέλος του Ποσειδώνα στην Α1 ΕΠΣΗ με την μορφή δανεισμού από τον Κερα

 Source link