Ενώπιον της δικαιοσύνης ο Πακιστανός επιχειρηματίας για τις e-απάτες που είχαν έδρα την Κρήτη – ΗράκλειοΑπό την πλευρά της υπεράσπισης ζητήθηκε νέα προθεσμία για σήμερα Παρασκευή, προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος να προσπαθήσει να συγκεντρώσει χρήματα για την αποζημίωση των φερόμενων παθόντων

Νέα προθεσμία – για σήμερα Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου – ζήτησε και έλαβε ο 37χρονος επιχειρηματίας από το Πακιστάν, ο οποίος φέρεται να είχε διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο κύκλωμα απατεώνων που εξάρθρωσε το προηγούμενο διάστημα η Ασφάλεια Ηρακλείου.

Ο 37χρονος άνδρας επρόκειτο να απολογηθεί χθες Πέμπτη, στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ωστόσο από την πλευρά της υπεράσπισης ζητήθηκε νέα προθεσμία για σήμερα Παρασκευή, προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος να προσπαθήσει να συγκεντρώσει χρήματα για την αποζημίωση των φερόμενων παθόντων.

Ο εν λόγω κατηγορούμενος φέρεται ως ευυπόληπτο στην τοπική κοινωνία άτομο, το οποίο είχε αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα στο Ηράκλειο. Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς οδηγήθηκε προ ημερών ενώπιον της ανακρίτριας συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του, κ.κ. Άγγελο Ζερβό και Ελευθέριο Κάρτσωνα.

Σε δηλώσεις του στο neakriti.gr, ο κ. Κάρτσωνας χαρακτήρισε τις κατηγορίες που βαρύνουν τον εντολέα του «ως σοβαρές», συμπληρώνοντας ότι οι συνήγοροι υπεράσπισης προτίθενται να «συμβάλουν στην ανάδειξη της ουσιαστικής αλήθειας».


[ad_2]
Source link