Εντοπίστηκαν 2 φυτείες κάνναβης – Αναζητούνται οι καλλιεργητές – Ειδήσεις

Εντοπίστηκε φυτεία 27 δενδρυλλίων στο Ρέθυμνο – Αναζητούνται οι καλλιεργητές

Εντοπίστηκε σήμερα Δευτέρα (14/8) σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου 2 φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούντο επιμελώς είκοσι επτά 27 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρα στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν. Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Εντοπίστηκαν δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ρέθυμνο

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι επτά (27) δενδρύλλια κάνναβης

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, σήμερα (14.08.2023 ) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου οργανώθηκε επιχείρηση εξερεύνησης στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης εντοπίστηκαν δύο (2) φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούντο επιμελώς είκοσι επτά (27) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρα στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης».Source link