«Είναι αδικία, τον πλησίασα και εγώ, ζητώντας του να κάνει δύο στροφές» – Ειδήσεις

«Είμαι βαθιά πληγωμένη, αφού του κόστισε πολλά στην καριέρα του, χωρίς να φταίει», αναφέρει η τραγουδίστρια

Στους χορούς του Γιώργου Πατούλη, που του στοίχισαν την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Αττικής, αναφέρεται η Κατερίνα Στανίση το όνομα της οποίας ενεπλάκη στην υπόθεση του Ζαππείου καθώς τραγουδούσε στην εκδήλωση την ώρα που οι φωτιές μαίνονταν στην χώρα. 

Σύμφωνα με την Κατερίνα Στανίση τα πράγματα δεν συνέβησαν ακριβώς έτσι όπως παρουσιάστηκαν… Η ίδια σε ανάρτησή της στηρίζει τον Γιώργο Πατούλη και παραθέτει τη δική της άποψη. 

«Από την Παρασκευή δεν έχω κοιμηθεί από την στεναχώρια μου για την αδικία απέναντι στον Γιώργο Πατούλη» έγραψε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι ο περιφερειάρχης είχε ήδη φορέσει το σακάκι του και έφευγε… «Τότε τον τράβηξαν επίμονα κάποιες κυρίες από Αυστραλία και Σαουδική Αραβία και πλησίασα και εγώ ζητώντας του να κάνει 2 στροφές να τις τιμήσει» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά ανέφερε: 

«Από την Παρασκευή δεν έχω κοιμηθεί από την στεναχώρια μου για την αδικία απέναντι στον Γιώργο Πατούλη και όσα λέγονται για εμένα και το Ζάππειο.
Η φίλη μου Ανδριάνα Μανέττα ,η οποία δεν είχε καμία σχέση με τον φορέα διοργάνωσης,με κάλεσε να παραστώ για να τιμήσω τις Ελληνίδες του κόσμου, αφού θα ήταν παρουσιάστρια και χορηγός για το The Greek Festival,μετά από επιθυμία της προέδρου.
Με την πρόεδρο μίλησα προσωπικά και ήταν πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη που θα ήμουν εκεί.
Δεν κλήθηκα να κάνω κάποιο πρόγραμμα. Για αυτό δεν πήγα με ορχήστρα.
Στο τέλος της βραδιάς και ενώ ήταν στον χώρο πολύ λίγα άτομα είπα 5 τραγούδια για να τιμήσω και εγώ γυναίκες που ήρθαν από τόσο μακριά, αφιλοκερδώς.
Ο κ. Πατούλης είχε ήδη φορέσει το σακάκι του και έφευγε ο άνθρωπος με τους συνοδούς του.
Τότε τον τράβηξαν επίμονα κάποιες κυρίες από Αυστραλία και Σαουδική Αραβία και πλησίασα και εγώ ζητώντας του να κάνει 2 στροφές να τις τιμήσει.
Όλο αυτό που έγινε είναι πολύ κρίμα και εγώ σαν άνθρωπος είμαι βαθιά πληγωμένη αφού του κόστισε πολλά στην καριέρα του χωρίς να φταίει.
Για όσους είπαν πως η Στανίση δεν έπρεπε να τραγουδήσει στο Ζάππειο, καλό είναι να δείτε την πορεία μου.
Γιατί ως καλλιτέχνιδα έχω τραγουδήσει από το μικρότερο μαγαζί ,στο Madison Square Garden ,Ολυμπιακός στάδιο, Ηρώδειο και σε στάδια και Μέγαρα του κόσμου καταφέρνοντας να με αγαπούν σημαντικοί άνθρωποι γραμμάτων και τεχνών. Άτομα με βαθύ πνευματικό επίπεδο.
Η μουσική ενώνει και δείχνει την Ελληνική φιλοξενία.Όλη την βραδιά αναφέρθηκαν όλοι στους ομογενείς, τις φωτιές και τα παλικάρια που πέθαναν ηρωικά».

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Στανίση: 

 Source link