Δεν τρώω «παντόφλα» γιατί κάνω τις σωστές επιλογές – Galaksias.gr

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, έδωσε στην «Ελένη» ο αγαπημένος τραγουδιστής Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος μίλησε για το διάστημα που είχε φοβίες και δεν έμπαινε σε αεροπλάνο και για την γνωριμία του με τη σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου.

«Είναι ωραίο μέσα στο σκοτάδι και στους ζοφερούς καιρούς, να υπάρχει μία αναλαμπή. Η μουσική το κάνει αυτό.

Εννοείται πως ‘μαυρίζω’. Δεν έμπαινα στα αεροπλάνα για έξι χρόνια».

Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει εκεί από οπού ξεκίνησε, στο μουσικό του σπίτι, στον Σταυρό του Νότου.

«Είπα ότι τις γιορτές εγώ λείπω. Θα έτρωγα ενδεχομένως παντόφλα. Δεν τρώω, γιατί κάνω τις σωστές επιλογές», αναφέρει ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Η Τόνια, μου δίνει την ελευθέρια να κάνω αυτό που αγαπώ χωρίς ωράριο και υποχρεώσεις. Μπορεί να λείπω μία ολόκληρη μέρα από το σπίτι. Δε μου λείπει τίποτα από την ‘προ Τόνια’ εποχή. Η ζωή μου είναι πολύ καλύτερη από παλιά».

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλα για την Ελεονόρα Ζουγανέλη και για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Κωστής Μαραβέγιας: Η Τόνια Σωτηροπούλου & η προσωπική τους ζωή”,”description”:”Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, έδωσε στην «Ελένη» ο Κωστής Μαραβέγιας.”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wMS8xMS8xMi8xN18xN182M2JlYThjZGYzOWM1LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M1S”,”uploadDate”:”2023-01-11T12:17:41.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cppclbhdphqh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

«Εννοείται πως θα συνεργαζόμουν με έναν τράπερ, αν έβρισκα κάτι ενδιαφέρον. Αν μου δινόταν η ευκαιρία να ξανακάνω την περσινή εκπομπή στην ΕΡΤ, θα την έκανα μία φορά τον μήνα. Αν τώρα πρότεινα μία εκπομπή, θα ήθελα να έχει εξωτερικά γυρίσματα».

To άρθρο Κωστής Μαραβέγιας: Δεν τρώω «παντόφλα» γιατί κάνω τις σωστές επιλογές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link