«Δεν ξέρω αν θα χαιρετήσω τον Γρηγόρη Γκουντάρα όταν τον δω» – Άμεση Ενημέρωση

Στην κάμερα της εκπομπής «Βreakfast @Star» μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να τον δούμε να παρουσιάζει και πάλι μια τηλεοπτική εκπομπή αλλά και για το πως θα αντιδρούσε αν έπρεπε να συνυπάρξει στο ίδιο κανάλι με τον Γρηγόρη Γκουντάρα μετά τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους.

«Το έχω ακούσει ότι επιστρέφει το Password. Έχεις την εντύπωση όμως ότι μετά από αυτά που έχω περάσει θα πω αν μου έχει γίνει πρόταση; Δε μπορώ, θέλω να κάνω περιοδεία ήρεμος. Θα το παρουσίαζα ξανά. Το χαρακτηριστικό μου είναι ότι δουλεύω πολύ. Η δουλειά μου η βασική είναι το τραγούδι και την αγαπώ πάρα πολύ, τη γουστάρω πάρα πολύ και κάνω πάρα πολλά live. Θα παρουσίαζα ένα παιχνίδι αλλά μόνο αν μπορούσα να βρω μια περίοδο για να κάνω γυρίσματα. Ο λόγος που δε θέλω να ανακοινώσω κάτι είναι γιατί δεν έχω κάτι να ανακοινώσω», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρθηκε και στον Γρηγόρη Γκουντάρα αλλά και τη δικαστική του διαμάχη με τον ΣΚΑΪ λέγοντας: «Το “αν” δεν έγραψε ιστορία. Δε μπορώ να συζητήσω κάτι που δεν υφίσταται. Δε θα μιλήσω για υποθετικά σενάρια. Τι να του πω αν τον δω έξω; Δε ξέρω αν θα τον χαιρετήσω. Με τον ΣΚΑΙ περιμένουμε το αποτέλεσμα του δικαστηρίου».

 Source link