«Δεν μπορείτε να με ακουμπήσετε πουθενά» – Ξεσπάει ο τράπερ Light μετά το τηλεφώνημα για βόμβα σε συναυλία του

Ο τράπερ Light σχολίασε τα όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη, όταν σε συναυλία του προκλήθηκε αναστάτωση μετά από τηλεφώνημα για βόμβα…

Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, όταν κατά την διάρκεια της συναυλίας του γνωστού τράπερ, Light, άγνωστος τηλεφώνησε για βόμβα στο «PAOK Sports Arena». Μετά από έρευνα της αστυνομίας αποδείχθηκε πως ήταν μια κακόγουστη φάρσα.

Λίγες ώρες μετά, ο Light αναφέρθηκε στο περιστατικό μέσω story στο Instagram: «Λοιπόν και κάτι τελευταίο για κάτι πονηρούς. Πήρατε τηλέφωνο να πείτε ότι έχει βόμβα για να μας χαλάσετε τη συναυλία. Μόνο αυτό μπορείτε να κάνετε γιατί πλέον, δε μπορείτε να με ακουμπήσετε πουθενά. Δε μπορείτε να με ακουμπήσετε στη μουσική, στις business, δε μπορείτε να με ακουμπήσετε στο δρόμο, στα χέρια, τα νούμερα, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να παίρνετε με αποκρύψεις τηλέφωνο και να λέτε για βόμβα μήπως και μας χαλάσετε τη φάση.

Ή να φτιάχνετε ψεύτικα προφίλ και να κάνετε hate σχόλια. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Και βόμβα βάλτε… οι μανάδες σας δε μου φταίνε και σε τίποτα. Να είστε καλά. Εμείς εδώ».

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι παρά το τηλεφώνημα για βόμβα και προκειμένου να μην προκληθεί πανικός, ο χώρος του PAOK Sports Arena δεν εκκενώθηκε -στη συναυλία βρίσκονται πάνω από 5.000 άτομα- με τον Light και αρκετούς guests να συνεχίζουν κανονικά το πρόγραμμά τους.

To άρθρο «Δεν μπορείτε να με ακουμπήσετε πουθενά» – Ξεσπάει ο τράπερ Light μετά το τηλεφώνημα για βόμβα σε συναυλία του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link