«Δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη» – Άμεση Ενημέρωση

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το γεγονός ότι η μητέρα της, ζήλευε αυτό το «δέσιμο» που είχαν μεταξύ τους.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη, είπε αρχικά: «Ο κόσμος με ταύτιζε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, είναι πολύ τιμητικό. Για την Αλίκη ήμουν μία “μικρή Αλίκη”. Πολλές φορές μου έλεγε “όχι” σε προτάσεις που είχα, αυτό με πίεζε πολύ».

«Με σκλάβωσε αυτός ο δεσμός σαν μάνα με κόρη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν είχα την δική μου ταυτότητα. Για την Αλίκη ήμουν “πάντα εκεί”, στο τέλος είχα άρνηση να πάω στο νοσοκομείο. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι τελειώνουν όλα για την Αλίκη, ήμουν θυμωμένη» συνέχισε η ηθοποιός.

Ακόμη, όπως αποκάλυψε η Άριελ Κωνσταντινίδη, η μητέρα της ζήλευε πολύ τη σχέση της με την Αλίκη, ενώ στο τέλος, παραδέχτηκε:

«Τώρα αυτό που θα πω μπορεί να είναι πολύ βαρύ, αλλά και η μία και η άλλη με τον τρόπο τους δεν με ήθελαν αυτόφωτη και επιτυχημένη, να μπορώ να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου όπως ήθελα εγώ, ήθελαν να έχουν τον τελευταίο λόγο».

Για τη μητρότητα, αλλά και το πως την άλλαξε ο ερχομός των παιδιών της, η ίδια είπε: «Είναι συναρπαστικό το να μεγαλώνεις ένα παιδί. Ο ερχομός των παιδιών κλόνισε τη σχέση μου με τον πρώην σύζυγό μου. Μεταμορφώθηκα μετά τον ερχομό των παιδιών, ο σύντροφος μου δεν με ακολούθησε».

«Δεν φοβήθηκα την εγκυμοσύνη μετά τα 40, είμαι τολμηρή» είπε τέλος.Source link