Δεν δίνω εύκολα κομμάτια του Αντώνη Βαρδή, ένα τραγούδι έχει δοθεί στον Οικονομόπουλο

Ο τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής, σε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και για άγνωστες ιστορίες από την καλλιτεχνική του πορεία.

«Καλή ήταν η χρονιά που έφυγε από την στιγμή που «άνοιξαν» τα πράγματα. Μέσα στο Γενάρη κυκλοφορώ μια διασκευή του τραγουδιού «Μείνε μαζί μου» που είχε κυκλοφορήσει πριν 20 χρόνια η Ειρήνη Μερκούρη.

Το «Πάρε με» του Κυριακού Παπαδοπούλου είχε πάει αρχικά στον Αντώνη Ρέμο όμως τελικά το κομμάτι κατέληξε σ’ εμένα», αποκάλυψε ο ερμηνευτής.

Μιλώντας ο Γιάννης Βαρδής θυμήθηκε την πρώτη του εμφάνιση «η πρώτη μου εμφάνιση στη σκηνή δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία. Είχα πολύ άγχος και έτρεμαν τα πόδια μου. Ήταν σοκαρίστηκα».

Και παραδέχθηκε ότι δεν του έβαλαν τρικλοποδιές στα πρώτα μου βήματα κι ότι υπήρχε προστασία προς το πρόσωπο του χωρίς να επεμβαίνει ποτέ ο πατέρας του.

«Μου έχει πει ο πατέρας μου: “αυτός ο άνθρωπος σου φέρθηκε καλυτέρα και από εμένα”. To είπε για τον Γιώργο Νταλάρα. Ο Γιώργος Νταλάρας με είχε μαζί στο καμαρίνι του, μου έδινε συμβουλές και μετά με πήρε μαζί του στην Αμερική», εξομολογήθηκε για τον Γιώργο Νταλάρα.

Σε ερώτηση αν δίνει τραγούδια του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή απάντησε: «Δεν δίνω εύκολα κομμάτια του Αντώνη Βαρδή. Η πόρτα είναι ανοιχτή αλλά πρέπει να με προσεγγίσει ο καλλιτέχνης. Ένα τραγούδι του Αντώνη Βαρδή έχει δοθεί στον Νίκο Οικονομόπουλο. Κάποια στιγμή θα βγει είναι θέμα δικό του το πότε».

Ο Γιάννης Βαρδής αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή: «Βεβαίως πέρασε κρίση η σχέση μου με την Νατάσσα. Όμως συζητάμε τα πάντα και βρίσκουμε πάντα λύσεις. Η κόρη μου, η Κατερίνα τραγουδά πολύ καλά. Μου θυμίζει τον εαυτό μου στην εφηβεία μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣSource link