Δήμητρα Παπαδήμα: «Είδα ότι η θρησκεία δεν κάνει και πολύ καλό»

Above Article Content Ad

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα ήταν η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία αποκάλυψε πως ήθελε να γίνει καλόγρια σε νεαρή ηλικία εκφράζοντας την σημερινή της άποψη για την θρησκεία και την πίστη.

«13 χρονών είχα αποφασίσει ότι θα πάω να γίνω καλόγρια και ο πατέρας μου έβαλε τον μαθηματικό να με μεταπείσει. Μεγαλώνοντας όμως είδα ότι βλέπουμε όλοι, τα σκέφτηκα πολύ και… Να το πω τώρα αυτό; Είδα ότι η θρησκεία δεν κάνει και πολύ καλό, παιδία. Τι να πω τώρα. Από την άποψη ότι μπαίνεις σε ένα κουτί και σε πλάθουν όπως θέλουνε. Και γω όταν μπαίνω στο αεροπλάνο κάνω τον σταυρό μου, άλλο όμως η πίστη και άλλο η εκκλησία», είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδήμα.

Στη συνέχεια η Δήμητρα Παπαδήμα: «Εγώ πιστεύω ότι όλοι μας είμαστε μικροί θεοί και ματωμένοι θεοί σε αυτοί τη ζωή γιατί περνάμε τα βάσανα μας. Όλοι χάνουμε πατεράδες και μανάδες και το αντέχουμε».

«Θα ξαναπώ ότι η μόνη κατάχρηση που έχω κάνει στη ζωή είναι το σεξ γιατί είναι το μόνο υγιές πράγμα, μαθαίνεις από αυτό και σε κάθε σχέση γράφεις ένα βιβλίο οπότε προχωράς. Ενώ πίνοντας, κάνοντας, φτιάχνοντας, μόνο χαλιέσαι» πρόσθεσε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Πηγή

Article inline ad #5

Below Article Content AdSource link