Δήμητρα Παπαδήμα για Ελένη Μενεγάκη; «Στημένη δεν είναι αυτή η εκπομπή; Το προσωπικό σχόλιο είναι σε καλούπι»

Above Article Content Ad

Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Βαγγέλη Καράλη. Η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά και την αντικατάστασή της από την Ελένη Μενεγάκη.

«Η πρώτη σας τηλεοπτική δουλειά ήταν ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή “Cocktail” στο Mega με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Πώς σας έγινε η πρόταση και τι θυμόσαστε από αυτήν τη συνεργασία», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Δουλειά παρουσιάστριας στο τότε Mega για να πληρώσω τη σχολή μου της υποκριτικής. Μου έγινε η πρόταση. Το είδα καθαρά οικονομικά το θέμα. Τότε το χρήμα έρεε. Και το χρειαζόμουν. Δεν μου ταίριαξε καθόλου το στημένο concept. Εγώ χωρίς αλήθεια γύρω μου κομπλάρω. Η χαρά χωρίς χαρά με διαολίζει. Πήρε τη θέση μου η Μενεγάκη. Ικανή αποδείχτηκε να χειρίζεται στημένες ιδέες. Εγώ προτίμησα την τέχνη. Κι η τέχνη εμένα. Κι η τέχνη δεν είναι η στημένη μπάλα. Τέχνη είναι η έντεχνη κουτουλιά. Δίνω κουτουλιές φέτος. Με το Αγρίμι, με το Ρίσκο στο θέατρο OLVIO. Ακολουθεί το Μποστ και Φλωξ και το υπέροχο είναι πως δεν κάνω καρούμπαλα. Προκαλώ πονοκέφαλο στα κεφάλια που πρέπει να πονοκεφαλιάζουν», απάντησε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Πηγή

Below Article Content AdSource link