Γιώργος Καρτελιάς: Η άγνωστη πρόταση που δέχτηκε από την Ελένη Μενεγάκη

Above Article Content Ad

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Γιώργος Καρτελιάς, ο οποίος μίλησε για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Star ενώ αποκάλυψε και το «άγνωστο» ραντεβού που είχε με την Ελένη Μενεγάκη.

«Άλλο πήραν, άλλο είδαν, άλλο έγινε. Πήραν ένα ραδιοφωνικό δίδυμο με πλάκα, υπήρχαν οι στιγμές που θύμιζαν λίγο ραδιόφωνο αλλά ίσως ο χρόνος έδινε το πράσινο φως. Είμαστε προϊόντα, το προϊόν δεν βγήκε όπως θα ήθελα το κανάλι και το σωστό ήταν να σταματήσει», είπε αρχικά ο Γιώργος Καρτελιάς για το τηλεοπτικό του εγχείρημα με την Ελίνα Παπίλα.

Όσον αφορά τη συνεργασία του με το Star, ανέφερε: «Το λάθος μου ήταν ότι ήμουν πολύ καλός και πολύ δεκτικός σε μερικά πράγματα. Σε κάποιους ανθρώπους πρέπει να βγάλεις τον τουπέ και να τους δείξεις ποιος είσαι και για ποιον λόγο είσαι εκεί που είσαι».

Τέλος ο Γιώργος Καρτελιάς αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πρόταση να συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη.

«Πριν αποδεχτώ την πρόταση για το Breakfast@Star είχα δεχτεί πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη. Δεν ευδοκίμησε γιατί έσκασε η πρόταση του Star και εκεί πάγωσαν όλα γιατί η πρόταση ήταν πολύ τιμητική. Φτάσαμε στο στάδιο της γνωριμίας, η Ελένη μου είχε εκφράσει ότι με θέλει στην εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρτελιάς.

 

Πηγή

Article inline ad #5

Below Article Content AdSource link