Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκαθαρίζει για το Survivor All Star

Above Article Content Ad

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση για τις φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει στο Survivor All Star.

«Πιστεύω πως ένα trailer από ένα παιχνίδι που συμμετείχα μπορεί να με έχει μέσα. Επειδή όλα αυτά, έτσι όπως γράφονται και στο trailer, με κάνουν να φαίνομαι πως θα συμμετέχω στο Survivor All Star ως παίκτης. Εγώ δεν έχω καμιά ιδέα εδώ και δυο μήνες που μίλησα για το ενδεχόμενο συμμετοχής μου…Μου είχε προταθεί να μπω παίκτης και ήταν ξεκάθαρο το όχι μου τότε και σε κάποιες συνεντεύξεις μου. Τελευταία βλέπω πως πέρασα εξετάσεις. Δεν έχω ιδέα. Δεν θα συμμετέχω. Δεν γίνεται και δεν θέλω κιόλας.

Το έχω εντελώς διαφορετικά στο μυαλό μου. Ο κύκλος έχει κλείσει τότε. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους πάνε και στην παραγωγή, γιατί είναι ένα παιχνίδι που θα συμμετέχουν παίκτες από όλα τα χρόνια. Με ρωτάς και σου απαντάω και σου λέω πως δεν θα μπω. Δεν θέλω να μπω. Είναι τιμή για εμένα που με δείχνεις στο trailer, αλλά όχι να αφήνουμε να εννοηθεί πως θα μπω, ενώ έχω πει ξεκάθαρα πως δεν θέλω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

Πηγή

Article inline ad #5

Below Article Content AdSource link