Γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη ο 11χρονος που πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας

Αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη τραγωδία της ζωής του βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης. Ο γνωστός ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά των Ρήγα-Αποστόλου «Δυο Ξένοι», είναι ο πατέρας του 11χρονου αγοριού που πνίγηκε στους Φούρνους της Ικαρίας το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Αυγούστου.

Το αγόρι βρέθηκε νεκρό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ήδη συγκεντρώσει το λιμενικό, το ανήλικο αγόρι είχε φύγει το μεσημέρι στις 2 μ.μ. από το σπίτι του, και η μητέρα του στις 6 μ.μ. εμφανίστηκε στο λιμενικό τμήμα δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Αστυνομία και Λιμενικό ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του 11χρονου τον οποίο τελικά εντόπισε ένα πολίτης, μπλεγμένο σε δίχτυα μέσα στη θάλασσα. Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο αγροτικό ιατρείο του νησιού όμως ήταν ήδη αργά.

Το παιδί βρισκόταν με τη μητέρα του στο νησί καθώς η ίδια διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης είναι διαζευγμένος με τη μητέρα του 11χρονου, ωστόσο επισκεπτόταν τακτικά τον γιο του στους Φούρνους.

Σε συνέντευξή του ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει για το συναίσθημα να είσαι πατέρας: «Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα».

 

 

 Source link