Για φαγητό στην Κύθνο με τη Βίκυ Σταυροπούλου – Η πρώτη εμφάνιση μετά την καταγγελία – Galaksias Portal News

Ο Αλέξης Γεωργούλης διατηρεί μια πολύ δυνατή φιλία με τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο Αλέξης Γεωργούλης φαίνεται πως επιστρέφει στους κανονικούς του ρυθμούς, λίγους μήνες μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας εις βάρος του από την Ελένη Χρονοπούλου.

Ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής εθεάθη στην Κύθνο να απολαμβάνει το φαγητό του, παρέα με την πολύ καλή του φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, σε δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, είχε πει για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Αρχικά εννοείται και θεωρώ περιττό να πω ότι πάντα είμαστε με τους ανθρώπους, αν έχουν υπάρξει θύματα, πάντα είμαστε με τα θύματα. Δεν το συζητώ αυτό.

Όμως, επειδή ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, δεν μου έχει αφήσει ποτέ σε όλες αυτές τις εκφάνσεις της ζωής μας καμία ρωγμή μιας επιθετικότητας ή μιας βίας ενός άλλου τύπου που δεν γνωρίζω. Πήρα ένα ταξί και μου είπε, “μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του”. Φυσικά δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο. Δεν μου είναι όμως καθόλου εύκολο».

To άρθρο Αλέξης Γεωργούλης: Για φαγητό στην Κύθνο με τη Βίκυ Σταυροπούλου – Η πρώτη εμφάνιση μετά την καταγγελία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link