«Γίνεσαι πειραματόζωο και αυτό το συνειδητοποίησα σε πολύ τρυφερή ηλικία» – Galaksias Portal News

Η Ντένια Αγαλιανού έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Next Top Model του 2009, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε τη δική της καριέρα στην υποκριτική στο Μεξικό.

Η Ντένια Αγαλιάνου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μίλησε για την εμπειρία της στο παλιό GNTM του ANT1.

«Λίγες εβδομάδες πριν τελειώσω το λύκειο πήγα στα καλλιστεία της Μις Γιανγκ, αλλά επειδή δεν ήταν αρκετά τραυματική εμπειρία για μια ανυποψίαστη 17χρονη από την Αταλάντη, αμέσως μετά μπήκα στο πρώτο GNTM, το 2009. Έμεινα δύο μήνες, όμως μου φάνηκε σαν ένας αιώνας. Δεν ήταν καθόλου υγιές αυτό που συνέβαινε εκεί μέσα.

Το να είσαι κλεισμένος σε ένα reality δεν είναι νορμάλ, δεν είναι ανθρώπινο, δοκιμάζεις τα όριά σου και σε δοκιμάζουν. Γίνεσαι πειραματόζωο και αυτό το συνειδητοποίησα σε πολύ τρυφερή ηλικία. Βγαίνοντας έζησα έναν εφιάλτη γιατί με αναγνώριζαν στο δρόμο, είχαν άποψη για μένα άνθρωποι που δεν με γνώριζαν», είπε αρχικά η Ντένια Αγαλιάνου.

Η Ντένια Αγαλιάνου είπε στη συνέχεια: «Κλείστηκα στο σπίτι για πολλούς μήνες μέχρι που μια φίλη μου, η Ιωάννα Ντέντη, που είχα γνωρίσει στο GNTM, μου είπε “τι κάθεσαι εκεί; Έλα στην Κωνσταντινούπολη να δουλέψεις, έχει πολλές ευκαιρίες εδώ”. Καινούργια αρχή, έμαθα τούρκικα, σκεφτόμουν να μείνω εκεί μέχρι που γνώρισα ένα μοντέλο το οποίο μου μίλησε για την αγορά του Μεξικού. Αμέσως επικοινώνησα με το πρακτορείο, υπέγραψα συμβόλαιο και τον Ιούλιο του 2013 έφτασα στο Μέξικο Σίτι χωρίς εισιτήριο επιστροφής».

 Source link