Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι – Άμεση Ενημέρωση

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η παρουσιάστρια, η οποία κράτησε για μεγάλο διάστημα την εγκυμοσύνη της μακριά από τα media, πλέον διανύει τις πρώτες ώρες αγκαλιά με την κόρη της σύμφωνα με πληροφορίες του Tlife.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών, το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαΐου. Μητέρα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας. Η παρουσιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό.

Στο πλευρό της διαρκώς ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, με τον οποίο παντρεύτηκαν πρόσφατα κάτω από άκρα μυστικότητα.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Ραφήνας, κρατώντας όλες τις λεπτομέρειες μακριά από τα media, όπως και επιθυμεί εξάλλου να κάνει από την αρχή της σχέσης του.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι ζευγάρι από το 2021. Ο γοητευτικός εκπαιδευτής σκύλων που λατρεύει τα θαλάσσια σπορ, εξακολουθεί να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και τις φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή στα social media.

«Έχω πάρει ήδη 13 κιλά στην εγκυμοσύνη που δεν περίμενα να μπουν τόσο εύκολα στο σώμα μου. Δεν έκανα αυστηρή δίαιτα αλλά το αλάτι και η ζάχαρη έπρεπε άμεσα να περιοριστούν. Εννοείται ότι έχω λιγούρες τη νύχτα, όσο πειθαρχημένη και να είμαι», δήλωνε στο περιοδικό «You» η Ιωάννα Μαλέσκου, λίγες μέρες πριν μπει στο μαιευτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣSource link