Βόλτα με τη μηχανή μαζί με τον γιο της, Δήμο Μπακογιάννη – Άμεση Ενημέρωση

Κάθε βράδυ η Σία Κοσιώνη φοράει αυστηρά ταγιέρ και κοστούμια για να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων στον ΣΚΑΪ, ωστόσο η καθημερινότητά της είναι πολύ διαφορετική. Στην καθημερινή της ζωή η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ συνήθως υιοθετεί ένα ανέμελο και χαλαρό στυλ που της επιτρέπει να κάνει τις δουλειές της με άνεση.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr απαθανάτισε τη Σία Κοσιώνη μαζί με τον γιο της, Δήμο Μπακογιάννη πάνω στη μηχανή της δημοσιογράφου να απολαμβάνουν τη βόλτα τους. Μαμά και γιος φορούσαν κράνος και απολάμβαναν τον ηλιόλουστο καιρό της Αθήνας.

Η Σία Κοσιώνη έχει αποκαλύψει ότι με τον γιο της είναι ένα δίδυμο αχώριστο!

«Είναι παντού, στον Σκάι μού κάνουν πλάκα που είμαι στον διάδρομο και τον ρωτάω με βιντεοκλήση αν έφαγε το φρούτο του. Όταν μιλάω με το παιδί, δεν μπαίνει κανείς στο γραφείο. Κι όχι μόνο έχει εισχωρήσει για τα καλά, αλλά έχω δημιουργήσει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτόν. Δε θα μπορούσα να μεγαλώνω ένα παιδί με πλήρη απουσία μου. Το θέμα είναι να κάνεις ένα παιδί και να του δώσεις ό,τι μπορείς.

Εγώ μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία. Τα πρωινά μου, μέχρι να πάει στο σχολείο, του ανήκαν, κι ήταν όλες οι ώρες δημιουργικές. Όπως είναι πλέον τα Σαββατοκύριακά μας. Οι φίλες μου λένε ότι τον ταλαιπωρώ: θα πάμε στο πάρκο, στο μουσείο, του εξηγώ τι είναι το κάθε φυτό, από τι είναι φτιαγμένο το οτιδήποτε, τι είναι το νερό, πολλές πληροφορίες!

Το μεσημέρι τον παίρνω πάντα εγώ από το σχολείο, βάζουμε διαπασών μουσική στο αυτοκίνητο, τραγουδάμε, τρώμε μαζί, παίζουμε και μετά φεύγω. Τον πιάνει, μάλιστα, και αγωνία, με ρωτάει: “Μαμά, πόση ώρα έχουμε μέχρι να φύγεις για τη δουλειά;”» είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Glow.

Φωτογραφίες: NDP photo agencySource link