Βαρύ το κλίμα στην κηδεία της – Τραγική φιγούρα ο μοναχογιός της – Galaksias Portal News

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στη Λιζέτα Νικολάου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών μετά από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ύστερα από πτώση σε σκάλες.

Το κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου γέμισε από νωρίς με στεφάνια στη μνήμη της σπουδαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας από αρκετούς συναδέλφους και συνεργάτες της αλλά και φίλους της που θέλησαν με τον δικό τους τρόπο να την αποχαιρετήσουν.

Αρκετά συγκινητικό ήταν το μήνυμα του πρώην συζύγου της Γιώργου Λιάνη, με τον οποίο είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Αλέξανδρο. «Δεν σου χαρίστηκε τίποτα, όλα τα άξιζες. Αντίο Λιζέτα», έγραφε το στεφάνι του δημοσιογράφου και πρώην υπουργού, ενώ η Χαρούλα Αλεξίου την αποχαιρέτησε με ένα στεφάνι που έγραφε «Καλό σου ταξίδι φίλη μου».

Στεφάνι έστειλαν και ο Γιώργος με την Άννα Νταλάρα, γράφοντας: «Στην αγαπημένη μας Λιζέτα» αλλά και ο Μανώλης Μητσιάς και η σύζυγός του, με το μήνυμα «Λιζέτα μας καλό σου ταξίδι».

Τραγική φιγούρα ο μοναχογιός της, Αλέξανδρος Λιάνης τον οποίο η τραγουδίστρια είχε αποκτήσει από τον γάμο της με τον γνωστό δημοσιογράφο και πολιτικό Γιώργο Λιάνη. Στην κηδεία βρέθηκαν ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Λιάνης, η φίλη της Χαρούλα Αλεξίου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μανώλης Μητσιάς, η Δήμητρα Λιάνη κ.α.

Φωτογραφίες: NDP photo agency

 

 

 Source link