Βίκυ Πρωτογεράκη: «Στη δίκη φάνηκε ότι οι παθούσες είχαν άλλη σχέση μαζί του και δεν υπήρξε ούτε βιασμός, ούτε απόπειρα»

Above Article Content Ad

Η Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για την κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, τη σχέση της με τον ηθοποιό, αλλά και τις καταγγέλλουσες.

«Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον γνωρίζω 30 χρόνια, ήταν ένας άνθρωπος δοτικός. Από όσα άκουσα στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ως μάρτυρας, φάνηκε ότι οι παθούσες είχαν άλλη σχέση μαζί του. Και ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ούτε βιασμός, ούτε απόπειρα. Αν οι παθούσες περίμεναν από τον Πέτρο κάτι το οποίο δεν μπορούσε να τους το δώσει και για αυτόν τον λόγο είχαν ενδώσει, αυτό δεν τους άρεσε και είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει όλο αυτό», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Όσον αφορά την επίμαχη δήλωσή της στο δικαστήριο, η Βίκυ Πρωτογεράκη ανέφερε: «Έχει παρερμηνευτεί και έχει αλλοιωθεί η κατάθεσή μου. Εγώ στο δικαστήριο είπα ότι επειδή υπάρχει μια ελευθεριότητα στην επικοινωνία μεταξύ μας που είναι φυσική, είπα ότι ένα φιλί, μια χειρονομία μπορεί να παρεξηγηθεί και να ποινικοποιηθεί και να βρεθούν το 90% των ανθρώπων κατηγορούμενοι, με αυτή τη λογική. Έχω γίνει έξαλλη με αυτό. Ήμουν έτοιμη να καταθέσω μηνύσεις σήμερα».

Σχετικά με τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα σχολίασε: «Μου είπε θα ανακαλέσει».

Τέλος, όσον αφορά στον Πασχάλη Τσαρούχα, η ηθοποιός υποστήριξε πως, «αν είχα πει αυτό που λένε ότι είπα, θα ήταν χυδαία, όπως είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας, αλλά δεν έχει ειπωθεί ποτέ».

Πηγή

Article inline ad #5

Below Article Content AdSource link