«Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να εκλείψουν το συντομότερο δυνατό» – Galaksias Portal News

Η Θεοδώρα Σιάρκου μίλησε σε καθημερινή εφημερίδα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που καταγγέλθηκαν στον χώρο του θεάτρου.

Η γνωστή ηθοποιός, που συνεργάστηκε με τον πρωτοδίκως καταδικασμένο πρωταγωνιστή στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μίλησε με το χέρι στην καρδιά.

«Το έχω πει πολλές φορές ότι αυτά τα φαινόμενα πρέπει να εκλείψουν το συντομότερο δυνατό. Είναι καλό που βγήκαν στο φως, ακόμη καλύτερο θα είναι να πάψουν να συμβαίνουν. Και δεν μιλάω μόνο για τον δικό μας χώρο. Δυστυχώς, αυτές οι συμπεριφορές ίσχυαν και ισχύουν παντού», δηλώνει η Θεοδώρα Σιάρκου.

Είστε της άποψης να ξαναπροβάλλονται τηλεοπτικές σειρές ή όχι, όταν κάποιοι ηθοποιοί έχουν τέτοιου είδους σοβαρές «εκκρεμότητες» με τη Δικαιοσύνη;

Να έχουμε υπόψη μας ότι μια τηλεοπτική σειρά «ανήκει» από άποψη δικαιωμάτων σε πολλούς συντελεστές: ηθοποιούς, σκηνοθέτες, σεναριογράφους, τεχνικούς κλπ. Με την απαγόρευση της επανάληψης πλήττονται όλοι. Ο τελικός κριτής είναι – και πιστεύω πως πρέπει να είναι – οι τηλεθεατές. Αυτοί, με τις επιλογές τους, θα υποδείξουν αν είναι θεμιτό ή όχι να προβάλλονται αυτές οι σειρές.

Θα συνεργαζόσασταν με κάποιον που θα είχε δικαστεί για τέτοιου είδους σεξουαλικές συμπεριφορές;

Αν η ερώτηση ήταν αν θα συνεργαζόμουν ποτέ με κάποιον που έχει καταδικαστεί για τέτοιου είδους σεξουαλικές συμπεριφορές, τότε η απάντηση είναι εύκολη και είναι «όχι».

Όσον αφορά το εάν έχει δεχθεί ποτέ η ίδια σεξουαλική παρενόχληση, η Θεοδώρα Σιάρκου ξεκαθαρίζει: «Όχι, ποτέ, κατηγορηματικά όχι!».Source link