Απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Αντισκάρι: Θέτουν εαυτούς στη διάθεση των Αρχών τα δύο αδέλφια – ΗράκλειοΚαι τα δύο αδέρφια κατηγορούνται για κακούργημα: O 30χρονος αδερφός – που φέρεται ως το άτομο που άνοιξε πυρ τραυματίζοντας τον 20χρονο άνδρα – κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή ενώ ο 32χρονος αδερφός του κατηγορείται για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας

Εντός της σημερινής ημέρας (Τρίτη 13 Δεκεμβρίου) αναμένεται – κατά πάσα πιθανότητα – να θέσουν εαυτούς στη διάθεση των Αρχών τα δύο αδέλφια από τη Μεσαρά που φέρονται να είχαν εμπλακεί στο αιματηρό περιστατικό που είχε σημειωθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες κοντά στο χωριό Αντισκάρι, κατά το οποίο είχε τραυματιστεί ένας νεαρός άνδρας 20 ετών.

Όπως έγραψε προ ημερών το neakriti.gr, στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας υπήρξε, σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινωνία συνηγόρου των δύο κατηγορούμενων, ηλικίας 30 και 32 ετών, με τις αρμόδιες ανακριτικές Αρχές, μέσω της οποίας φέρεται να γνωστοποιήθηκε αρμοδίως η πρόθεση των αδερφών να παραδοθούν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όπως όλα δείχνουν, τα δύο αδέρφια αναμένεται να παρουσιαστούν στις Αρχές, κατά πάσα πιθανότητα, σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου.

Και τα δύο αδέρφια κατηγορούνται για κακούργημα: O 30χρονος αδερφός – που φέρεται ως το άτομο που άνοιξε πυρ τραυματίζοντας τον 20χρονο άνδρα – κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή. Ο 32χρονος αδερφός του κατηγορείται για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σημειώνεται ότι ο 20χρονος ο οποίος τραυματίστηκε από σφαίρα στο χέρι, κατά το επίμαχο περιστατικό, είχε υποβληθεί σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση κατά την οποία του αφαιρέθηκε η βολίδα που είχε “σφηνωθεί” στο δεξί άνω άκρο του.

Υπενθυμίζεται ότι το ένα από τα δύο αδέλφια (ο 32χρονος) που φέρονται να εμπλέκονται στο συμβάν, το οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό του 20χρονου, είναι ο ένας από τους τρεις άνδρες που είχαν καταδικαστεί για το αποτρόπαιο φονικό με θύμα τον Κώστα Προβιδάκη, τον Μάρτιο του 2014, στο Αντισκάρι. Ο 32χρονος, ο οποίος είχε καταδικαστεί – σε δεύτερο βαθμό – σε κάθειρξη 15 ετών, είχε αποφυλακιστεί πριν από μερικούς μήνες.

 


[ad_2]
Source link