Αποκάλυψε ότι χαλαρώνει βλέποντας «Emily in Paris»– Η απάντηση του Netflix – Άμεση Ενημέρωση

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Kυριάκος Μητσοτάκης ξεφεύγοντας από τις συνήθεις πολιτικές συζητήσεις, ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως του αρέσει να παρακολουθεί τη διάσημη σειρά του Netflix «Emily in Paris».

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός δήλωσε πως όταν θέλει να χαλαρώσει, βλέπει τη συγκεκριμένη σειρά.

«Η απόλυτη χαλάρωση. Το βλέπω με τη γυναίκα μου. Με διασκεδάζει πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Λίγες ώρες μετά η διάσημη streaming υπηρεσία, σχολίασε τη δήλωση.

Συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός του Netflix έκανε μία σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία έγραφε: «Όλοι χαλαρώνουν με Emily in Paris. Δεν είναι guilt (ενοχή), είναι pleasure (απόλαυση)».

Η «Emily in Paris» έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2020 και έφτασε στην κορυφή των τσαρτ της πλατφόρμας. Στο πνευματικό τέκνο του δημιουργού του Sex and the City, Darren Star, πρωταγωνιστεί η Lily Collins και υποδύεται μια Αμερικανίδα από το Σικάγο που η εταιρεία της τη στέλνει στο Παρίσι για να ανανεώσει το γραφείο στη γαλλική πρωτεύουσα. Όμως, η Emily θα πρέπει να ξεπεράσει το πολιτισμικό σοκ καθώς στοχεύει να κερδίσει τους νέους συναδέλφους της, να κάνει φίλους και να αντιμετωπίσει νέες ρομαντικές περιπέτειες.

Η τέταρτη σεζόν έχει ήδη πάρει «πράσινο φως». Οι δημιουργοί δήλωσαν στον ιστότοπο Entertainment Weekly ότι αυτό που μένει είναι η σειρά να εξερευνήσει «πώς είναι η Έμιλι σε σχέση με τους ανθρώπους που έχει αφήσει πίσω και τον τρόπο με τον οποίο ένας εκπατρισμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλάζει όσον αφορά τη σχέση του με την πατρίδα.Source link