Απαντά στις φήμες περί σχέσης με την Άλκηστη Ζιρώ – Άμεση Ενημέρωση

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» μίλησε ο Γιώργος Λέντζας, ο οποίος απάντησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Άλκηστη Ζιρώ, αλλά και για την κλοπή του αυτοκινήτου του.

«Έχω κάνει δοκιμαστικό για το 5Χ5. Είναι τηλεοπτική Κιβωτός, έχουν μπει όλοι μέσα, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, μοντέλα, έχουν ακουστεί πολλά ονόματα. Όσο το παρουσίαζε ο Μάρκος το είχα δει ελάχιστα, αλλά είμαι μεγάλος φαν και τους ξένου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λέντζας.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λέντζας αναφέρθηκε στην κλοπή του αυτοκινήτου του λέγοντας: «Δεν έχω να πω κάτι για αυτό, είναι αυτό που φαντάζεσαι. Αυτό το παραβιαστικό συναίσθημα. Το αμάξι σε 2.000 χιλιόμετρα θέλει λάδια και σε 4.000 θέλει λάστιχα. Οπότε παιδιά αν δεν το έχετε κάνει ανταλλακτικά και σκοπεύετε να το κινήσετε, λίγο προσοχή».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λέντζας δήλωσε: «Διάβασα τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή, τώρα όμως θα αρχίσω να κοκκινίζω, δεν το έχω με αυτά τα πράγματα, δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου, είναι όλα καλά παιδιά».

Η Άλκηστις Ζιρώ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha «Αγγελική» αλλά και στα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά.

Είναι δισέγγονη ενός Γάλλου που παντρεύτηκε Ελληνίδα αλλά και εγγονή του Έλληνα συγγραφέα Γκυ Ζιρώ.Source link