Απαντά για τη νέα αγωγή που κατέθεσε εναντίον του η Σοφία Παυλίδου – Άμεση Ενημέρωση

Στις δικαστικές αίθουσες θα ξαναβρεθούν αντιμέτωποι η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννη, καθώς η ηθοποιός κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη κατά του ηθοποιού, στην οποία του ζητά το ποσό των 80.000 ευρώ.

Να θυμίσουμε πως τη Δευτέρα (14/11/22) ολοκληρώθηκε η δίκη της υπόθεσης που αφορούσε τη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη, για το περιστατικό που είχε καταγγείλει η πρώτη μετά από την παράσταση «Πετάει – Πετάει» στην οποία συνεργάζονταν στο θέατρο Χυτήριο το 2018.

Η μήνυση της ηθοποιού εκδικαζόταν παράλληλα με τη μήνυση που είχε κάνει εναντίον της ο Μάνος Παπαγιάννης για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα, Έλενα Πολυκάρπου επικοινώνησε με τον Μάνο Παπαγιάννη, ο οποίος έκανε την πρώτη του δήλωση.

«Καταρχάς σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δε θα ήθελα να τοποθετηθώ στην εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς όλο αυτό που συμβαίνει είναι αστείο. Πάνω από όλα σέβομαι τη δικαιοσύνη και θυμίζω ότι η υπόθεση θα κριθεί στο Εφετείο, εκεί όπου θα ξεκαθαρίσει και η αλήθεια» αρκέστηκε να πει ο Μάνος Παπαγιάννης.

 

 

 Source link