«Αν γίνει το παραμικρό, θα τιμωρηθείτε…» – Galaksias Portal News

Η UEFA στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας έστειλε αυστηρό μήνυμα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ΑΕΚ ενόψει των αναμετρήσεων των δύο ομάδων σε Ζάγκρεμπ και Νέα Φιλαδέλφεια.
Οι υπεύθυνοι της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ξεκαθάρισαν ότι θα πρέπει η συμπεριφορά όσων βρεθούν στο γήπεδο σήμερα να είναι εξαιρετική μιλώντας στους εκπροσώπους της κροατικής ομάδας, ενώ απευθυνόμενοι και σε αυτούς της ΑΕΚ ότι τα ίδια ακριβώς απαιτεί και από την ελληνική ομάδα και τους οπαδούς της και στο ματς του Σαββάτου.

Η UEFA επισήμανε στη σύσκεψη ότι: «τα μάτια όλου του κόσμου είναι πάνω μας, για λάθος λόγους». Στη συνέχεια υπογράμμισε πως διανοείται να βρεθεί απόψε άνθρωπος στο γήπεδο που δεν έχει εισιτήριο, ζήτησε μετ’ επιτάσεως να μην ανάψει πυρσός σήμερα στο γήπεδο και να μην πέσουν κροτίδες. Παράλληλα, ζήτησε να μην υπάρχει κάποια άσχημη συμπεριφορά στο γήπεδο, γιατί όλα καταγράφονται και θα τιμωρηθούν αναλόγως.

Πρόσθεσε δε, ότι όλα αυτά ισχύουν και για το παιχνίδι του Σαββάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το σημερινό παιχνίδι είναι το πρώτο από τα δύο, τα οποία ελέγχονται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣSource link