Ανδρέας Μικρούτσικος: Η συγκίνηση on air μιλώντας για τον αδελφό του, Θάνο

Above Article Content Ad

Το πρωί της Πέμπτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος λύγισε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha με αφορμή την προβολή του αφιερώματος που παρουσίασε στον αείμνηστο αδελφό του, Θάνο, το «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ.

«Αφήστε με εμένα… Εντάξει… Μη με ρωτήσεις τίποτα, σε παρακαλώ και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Απλά θα σας πω πως όταν ακούω τραγούδια του στο ραδιόφωνο, που ακούγονται συνέχεια, αλλάζω σταθμό. Δηλαδή ακόμα δεν έχω καταφέρει να ακούσω ένα τραγούδι του ολόκληρο», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Μέχρι και που έφυγα όταν έπαιξαν τη Ρόζα στο J2US, που το παρακολουθώ όλο. Μόλις άρχισε η Ρόζα βρήκα κάτι άλλο να κάνω. Ας πούμε δεν το έχω πει στην Ελένη, αλλά της έχω πει μια δυο φορές να αλλάξει σταθμό και καταλαβαίνει γιατί της το λέω αυτό».

«Μου είναι αδύνατο! Είναι αδυναμία γιατί το φέρνω μαζί μου και πρέπει έτσι να είναι. Ακόμα όμως μου είναι αδύνατο. Είναι ένα πράγμα που είχε τον χρόνο του και το κουβαλάς. Με την έννοια πως ήταν ένας καρκίνος, που έδωσε μια τρομερή μάχη… Να είναι ο Θάνος ετοιμοθάνατος και να δίνει συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής, να πρέπει να πει τους 7 Νάνους που σηκώνει το πιάνο πάνο ενώ έτρεμαν τα χεράκια του» πρόσθεσε, φανερά συγκινημένος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Πηγή

Article inline ad #5

Below Article Content AdSource link