Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Στο Σπίτι του Ηθοποιού φιλοξενείται ο «Τίμος Δράκος» της Λάμψης λόγω οικονομικών προβλημάτων

Above Article Content Ad

O Ανδρέας Ανδρεόπουλος φιλοξενείται εδώ και ένα χρόνο στο Σπίτι του Ηθοποιού όπως χαρακτηριστικά αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso λόγω οικονομικών προβλημάτων.

«Έβγαλα χρήματα από το επάγγελμα. Δεν έγινα ποτέ πλούσιος, ζούσα αξιοπρεπώς. Τον τελευταίο καιρό είχα κάποιες αναποδιές και ατυχίες, που δεν θα ήθελα να τις αναφέρω δημοσίως. Στο Σπίτι του Ηθοποιού ζω περίπου έναν χρόνο. Εδώ μέσα νιώθω τη ζεστασιά και τη θαλπωρή. Όμως δεν μπορώ να πω ότι νιώθω σαν τη ζεστασιά του δικού μου, πατρικού σπιτιού. Φιλοξενούμαι. Δεν μπορείς να ανταλλάξεις έτσι εύκολα τα συναισθήματα. Η Άννα Φόνσου με έψαξε και με βρήκε όταν της είπαν ότι είχα πρόβλημα. Η Άννα είναι ένα πλάσμα που δεν μπορείς να το συγκρίνεις με κανένα άλλο», είπε ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος.

Ο ρόλος του στη θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη» ως Τίμος Δράκος ήταν καθοριστική για τον ηθοποιό, Ανδρέα Ανδρεόπουλο. Εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς του 1992, στις αρχές του δεύτερου κύκλου, μετά την αποχώρηση του ηθοποιού Τάκη Ανούση, που ερμήνευε το ρόλο του μικρού γιου του Γιάγκου Δράκου στον πρώτο κύκλο της σειράς.

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος αποχώρησε από τη «Λάμψη» το 1996, έπειτα από μια διαφωνία με τον σκηνοθέτη σχετικά με την σεναριακή εξέλιξη του ρόλου. Αν και έπαιξε σε πλήθος κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, η «Λάμψη» τον σημάδεψε και έμεινε στο μυαλό των Ελλήνων.

Πηγή

Article inline ad #5

Below Article Content AdSource link