«Αναγκάστηκα να αποσυρθώ από τις δουλειές μου» – Άμεση Ενημέρωση

Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» του ΑΝΤ1 την Πέμπτη 11/5 και μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και συγκεκριμένα στο άγχος που του δημιούργησε αργότερα πολλά προβλήματα.

«Πρώτη φορά που ουσιαστικά διαγνώστηκα επίσημα με υπερκόπωση είναι πάρα πολλά χρόνια πίσω, δεν θυμάμαι πόσα. Ήταν ένα αποτέλεσμα διαφόρων παραγόντων, με βασικό την πολύωρη δουλειά. Αυτό όμως σε συνδυασμό με την όχι καλή διατροφή, με την όχι άσκηση που με ενδιέφερε να κάνω εγώ αλλά δεν προλάβαινα, με την έλλειψη αρκετού ύπνου και με την πάρα πολύ αγωνία. Το λεγόμενο άγχος που όλοι είμαστε δεσμευμένοι» είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Παράλληλα, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Δεν έχουμε μάθει να ακούμε το σώμα μας, σαν τρόπο ζωής. Εγώ γνώρισα το οργανικό στρες πριν από 11-12 χρόνια. Εγώ νόμιζα ότι το αντιλαμβάνομαι πλήρως, έχω βρει τους τρόπους να το διαχειρίζομαι, που λογικά ισχύει και το καταλαβαίνω. Δηλαδή έχω μία ένταση είμαι λίγο νευρικός, έχω μία υπερδιέγερση κλπ».

Στη συνέχεια ο Κρατερός Κατσούλης ανέφερε: «Μετά από πολλές δύσκολες καταστάσεις, εγώ είχα το 2018 μια πολύ σοβαρή κρίση στην υγεία μου, αυτό δεν ήταν καμπανάκι, ήταν μια τεράστια καμπάνα. Αναγκάστηκα να αποσυρθώ από τις δουλειές μου για πολλούς μήνες, αναγκάστηκα να κάνω μια πολύ σοβαρή αποκατάσταση προκειμένου να σταθώ ξανά στα πόδια μου και να ξαναέρθω στην κατάσταση που ήμουν πριν από όλα αυτά και καλύτερα και να σκεφτώ σοβαρά πώς θέλω να ζήσω από δω και πέρα και ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι που θα μου επιτρέψουν να μη βρεθώ ξανά σε αυτήν την κατάσταση. Προσπάθησα να εντάξω όμως πράγματα και καθημερινότητες που θα λειτουργούν ισορροπιστικά».

Τέλος, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Ήμουν αυστηρός με αγάπη στη διατροφή μου, στη γυμναστική μου που έτσι κι αλλιώς ήταν η πρώτη μου αγάπη. Στο κομμάτι του στρες με αναπνοές, με σεμινάρια. Όταν βρισκόμαστε στο παρόν, δεν υπάρχει κάτι που δεν γίενται αντιληπτό και άρα μη αντιμετωπίσιμο. Για να είμαστε στο παρόν λοιπόν, θέλει αγάπη, χαρά, σταθερότητα, ηρεμία, φως».

Δείτε τη συνέντευξη του Κρατερού Κατσούλη.

 

 Source link