Ανέσυραν νεκρούς 3 πεζοπόρους από πλαγιά στα Highlands – Ειδήσεις

Τα άψυχα σώματα τριών ανδρών, που έκαναν πεζοπορία και δεν επέστρεψαν ποτέ, ανασύρθηκαν από την πλαγιά ενός βουνού στα Highlands της Σκωτίας, σύμφωνα με το DPA/PA Media τη Δευτέρα

Νεκροί ανασύρθηκαν από την πλαγιά ενός βουνού στα Highlands της Σκωτίας, τρεις άνδρες, οι οποίοι πήγαν για πεζοπορία το Σάββατο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι τρεις τους πήγαν για πεζοπορία στην κορυφογραμμή Aonach Eagach στο Glen Coe το Σάββατο, αλλά μέχρι τις 21:00 τοπική ώρα (1800 GMT) εκείνη την ημέρα δεν είχαν επιστρέψει, προκαλώντας ανησυχίες, σύμφωνα με την αστυνομία της Σκωτίας.

Ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος και σωστικά συνεργεία έψαξαν την περιοχή και βρήκαν τρία πτώματα. Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Σκωτίας δήλωσε: «Ειδοποιηθήκαμε ότι μια ομάδα τριών πεζοπόρων  δεν είχε επιστρέψει από την κορυφογραμμή Aonach Eagach στο Glen Coe λίγο μετά τις 21:05 το Σάββατο 5 Αυγούστου.

Έγινε έρευνα και βρέθηκαν οι σοροί τριών ατόμων». «Δεν φαίνεται να υπάρχουν ύποπτες περιστάσεις», πρόσθεσε, αναφέροντας ότι πρόκειται να σταλεί αναφορά στη Γενική Εισαγγελία.

 Source link