Αθωώθηκε ο 30χρονος που κατηγορείτο για… μπαράζ εμπρησμών τον Ιούνιο του 2016 – Ηράκλειο – Galaksias.comΟ 30χρονος άνδρας ο οποίος κατηγορείτο για εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, σε βαθμό κακουργήματος, αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών

Αθώος κρίθηκε σήμερα Τρίτη, 10 Ιανουαρίου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου ένας 30χρονος Κρητικός ο οποίος δικαζόταν για απανωτά περιστατικά εμπρησμού που είχαν σημειωθεί τον Ιούνιο του 2016, σε διάφορες περιοχές της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου. 

Ο 30χρονος άνδρας ο οποίος κατηγορείτο για εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, σε βαθμό κακουργήματος, αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών. 

Ας σημειωθεί ότι ο 30χρονος -ο οποίος υποστήριξε ότι είναι αθώος- είχε συνήγορο υπεράσπισης την κ. Θεονύμφη Μπέρκη. 

Σύμφωνα με τα όσα του είχαν αποδοθεί, ο αθωωθείς πλέον άνδρας φέρεται να είχε προκαλέσει καταστροφές σε ουκ ολίγες χορτολιβαδικές εκτάσεις, σε περιοχές του δήμου Γόρτυνας και του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων. 

Σε μία περίπτωση, μάλιστα, είχαν προκληθεί σοβαρές φθορές σε ένα σπίτι, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, είχαν καταστραφεί, λάστιχα άρδευσης, καλαμιές, ένας ξύλινος στύλος της ΔΕΗ, αλλά και κυψέλες μελισσών.


[ad_2]
Source link