«Ήταν μια επικίνδυνη και επώδυνη κατάσταση» – Άμεση Ενημέρωση

Η Μαρία Ναυπλιώτου έμεινε εκτός θεάτρου για τρεις εβδομάδες καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση.

Η ηθοποιός πριν λίγες μέρες μέσω του λογαριασμού της στο Instagram είχε κάνει μία ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο.

«Καλημέρα σας! Σας μιλάω από το δωμάτιο του νοσοκομείου, εχθές ήρθα εδώ με οξύ κοιλιακό άλγος και μετά τις εξετάσεις των γιατρών έκανα επέμβαση αφαίρεσης χολής. Δυστυχώς τις επόμενες ημέρες δεν θα μπορώ να είμαι πάνω στη σκηνή. Λυπάμαι πολύ για την αναστάτωση που θα έχετε όσοι είχατε αγοράσει εισιτήριο. Σωματικά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Την Τετάρτη θα είμαστε πάλι μαζί. Λυπάμαι πολύ, αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσα να προβλέψω, ούτε να αποτρέψω. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά σύντομα» ανέφερε η Μαρία Ναυπλιώτου.

Η Μαρία Ναυπλιώτου το απόγευμα της Τετάρτης 10 Μαΐου βρέθηκε σε συνέντευξη Τύπου για την παράσταση «Μήδεια» και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της λέγοντας πως ήταν μια αρκετά επικίνδυνη και επώδυνη κατάσταση την οποία όμως κατάφερε να ξεπεράσει με τη βοήθεια των γιατρών.

«Έμεινα εκτός θεάτρου για τρεις εβδομάδες. Ήταν μια επικίνδυνη, επώδυνη και ξαφνική κατάσταση την οποία δόξα τω Θεώ με τη βοήθεια των γιατρών και των χειρουργών την ξεπέρασα» ανέφερε η Μαρία Ναυπλιώτου.

Source link