Ήθελα να βγω ντυμένος, αλλά μου είπαν «άνοιξε το πουκάμισο» – Άμεση Ενημέρωση

Ο ηθοποιός Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes» από το beach bar του, στη Σκόπελο και, μεταξύ άλλων, τόνισε πως φέτος προσευχόταν να μην τον πάρουν τηλέφωνο για να πάει στο Survivor All Star.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος συνδέθηκε με τους παρουσιαστές του «Καλοκαίρι Yes», Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη και Τριαντάφυλλο.

Όταν τον είδαν, ο Τριαντάφυλλος άρχισε να τον αποθεώνει για το γυμνασμένο σώμα του, που φαινότανα μέσα από το ανοιχτό του πουκάμισο.

«Σε βλέπω γυμνασμένο, σε βλέπω κούκλο, έχει ξεφύγει και μ’ αρέσει γιατί είσαι και φυσικός», είπε στον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Εκείνος απάντησε με χιούμορ: «Ήθελα να βγω ντυμένος αλλά ο αρχισυντάκτης της εκπομπής είπε “άνοιξε το πουκάμισο”».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Νάσος Παπαργυρόπουλος: Προσευχόμουν να μην με πάρουν τηλέφωνο να πάω στο Survivor All Star”,”description”:”Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μιλάει στο Καλοκαίρι #yes από το beach bar του στην Σκόπελο και τονίζει πως φέτος προσευχόταν να μην τον πάρουν τηλέφωνο για να πάει στο Survivor All Star.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icTR5Z243ZXRpZGwvMjAyMy8wOC8wNC8wOS8wMF8yMl82NGNjYmUyNjUxMzU0LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT7M7S”,”uploadDate”:”2023-08-04T09:02:33.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cujmjgffdydd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

«Ψέματα, μου φωνάζουν ότι ‘Λές ψέματα’», φώναξε στο ίδιο ύφος η Μαριάντα Πιερίδη, και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

To άρθρο Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ήθελα να βγω ντυμένος, αλλά μου είπαν «άνοιξε το πουκάμισο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link