«Ήθελα μια πιο αντρίκια απάντηση από τον Νίκο Ανδρουλάκη για την Ελένη Χρονοπούλου» – Άμεση Ενημέρωση

Τη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», σχολίασαν την Πέμπτη 18/5 η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Γεωργούλη αλλά και για την ψυχολογία της Ελένης Χρονοπούλου σήμερα, εξέφρασε την άποψή της, τονίζοντας πως θα ήθελε να υπερασπιστεί περισσότερο μία γυναίκα, στέλεχος του κόμματός του.

«Ήταν πολύ ωραίες οι ερωτήσεις που έκανε η Σταματίνα. Στο πρώτο κομμάτι για τη ψυχολογία της Ελένης Χρονοπούλου, περίμενα από τον κύριο Ανδρουλάκη λίγο πιο υποστηρικτική στάση και απάντηση. Για να καταλάβετε τι εννοώ. Όχι να πει “φωνάξτε την εδώ να ρωτήσετε ποια είναι η ψυχολογία της γιατί ξέρουμε, ότι δεν θα βγει πουθενά η κυρία Χρονοπούλου. Περίμενα να τη στηρίξει πιο έντονα, πιο ανθρώπινα.

Η Σταματίνα επανέλαβε την ερώτηση, προσπάθησε κάπως να απαντήσει αλλά ήθελα λίγο μια πιο αντρίκια απάντηση. Συγγνώμη που το λέω και χωρίς παρεξήγηση, με όλο τον σεβασμό στον κύριο Ανδρουλάκη…», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε:«Καλέστε εδώ την κα Χρονοπούλου να σας πει ποια είναι η ψυχολογία της. Είναι αδιανόητο εδώ και τρία χρόνια οι βελγικές αρχές να διερευνούν μια καταγγελία και εν τέλει να καταλήγουν στην άρση ασυλίας του προσώπου αυτού. Δεν ήξερε κανείς το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου, ούτε η οικογένειά της και ξαφνικά μέσα σε 5 λεπτά να το μαθαίνετε όλοι εσείς και να ενημερώνετε και εμάς. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα και είναι ντροπή για αυτούς που διέρρευσαν το όνομά της. Προσπάθησαν μέσω της κυρίας Χρονοπούλου να τρομοκρατήσουν άλλους ανθρώπους».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνέχισε: «Εγώ λέω κάθε γυναίκα η οποία έχει υποστεί κάποια κακοποίηση να ενθαρρύνετε και να προχωράει σε καταγγελία γιατί πρέπει να καταπολεμήσουμε τα φαινόμενα βίας στην κοινωνία μας. Ένα παρακράτος το οποίο έχει στηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εξοντώσει ηθικά την Ελένη Χρονοπούλου κι αυτό δείχνει ότι είναι δικαιωματιστές α λα καρτ».



Source link