«Έχω κάνει κατάψυξη ωαρίων, έχω σκεφτεί και την υιοθεσία» – Άμεση Ενημέρωση

Η Παναγιώτα Βλαντή μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία, τον γάμο της, τις σκέψεις για την υιοθεσία ενός παιδιού, αλλά και την κατάψυξη ωαρίων.

«Ήμουν πολύ ντροπαλή στο σχολείο. Η αδελφή μου ήταν πολύ πιο κοινωνική. Σταρ! Δεν είχαμε ανταγωνισμό με την αδελφή μου. Ήταν επανάσταση το ότι πήρα μέρος στα καλλιστεία. Οι γονείς μου ήταν κάθετα αρνητικοί στο ενδεχόμενο να ασχοληθώ με την υποκριτική και έτσι πήγα στα καλλιστεία. Τελικά δεν τους πείραξε καθόλου. Πλήρωνα τη δραματική σχολή με το χαρτζιλίκι που έβγαζα από τις φωτογραφήσεις», είπε αρχικά η Παναγιώτα Βλαντή.

Όσον αφορά τον γάμο της με τον Γιάννη Βλάχο, η Παναγιώτα Βλαντή εξομολογήθηκε: «Ήταν να παντρευτώ το 2020, αλλά λόγω κορωνοϊου έγινε το 2021. Ήθελα να το μοιραστώ αλλά μετά τον γάμο. Το ήθελα πολύ κλειστό με λίγους ανθρώπους. Μ’ άρεσε η συμβίωση, αλλά δεν σκεφτόμουν το γάμο. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι που με έκανε να το θέλω πολύ… Η τελετή ήταν όπως την ήθελα, σ’ ένα ξωκλήσι με τον Γιάννη δίπλα μου και θέα τη θάλασσα. Ξέχασα να πάρω τις λαμπάδες από την Αθήνα και έγινε πανικός».

Στη συνέχεια η Παναγιώτα Βλαντή εξομολογήθηκε: «Οι νέες κοπέλες δεν πρέπει να έχουν άγχος με το παιδί, θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Υπάρχει και η κατάψυξη ωαρίων. Έχω κάνει κι εγώ. Υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το να υιοθετήσεις ένα παιδί; Είμαι υπέρ. Ναι, το έχουμε σκεφτεί».

 

Ο γάμος με τον Πάνο Βλάχο στην Ύδρα:

Η Παναγιώτα Βλαντή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Γιάννη Βλάχο τον Ιούνιο του 2021 στην Ύδρα σε στενό κύκλο και κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο γάμος τελέστηκε στην εκκλησία του Άγιου Χαράλαμπου και οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα 50 άτομα. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με καΐκι συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

Η ηθοποιός παλαιότερα είχε δώσει συνέντευξη στο «Καλό Μεσημεράκι» και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων, για το σύζυγό της, ενώ είχε εξηγήσει επίσης για ποιο λόγο κράτησε κρυφό το γάμο της.

«Ήταν κρυφά όλα, ήταν πολύ λίγα άτομα. Την ημέρα του γάμου δεν ήθελα να έχω φωτογραφίες και τέτοια. Ο λόγος που αποφάσισα να παντρευτώ μετά από τόσα χρόνια είναι γιατί ο Γιάννης είναι τέτοιος άνθρωπος, που αν δεν ήταν αυτός, δεν θα παντρευόμουν, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού σου έρθει λες θα το κάνω», είχε αναφέρει η αγαπημένη ηθοποιός.

 

 Source link