Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που χωρίσαμε – Άμεση Ενημέρωση

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη δικαστική του διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το διαζύγιό τους. «Τα παιδιά μου είναι πολύ τυχερά, γιατί με τη μαμά τους κάνουν μια πολυτελή ζωή», είπε ο τραγουδιστής…

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισαν πριν από μερικά χρόνια να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Η σχέση τους κατέληξε στα δικαστήρια, με τον τραγουδιστή να αποκαλύπτει τη δική του πλευρά όταν, το πρωί της Τετάρτης (10.05.2023) βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό

Από τη συνέντευξή του, δεν έλειψαν οι αιχμές και οι… μπηχτές στην πρώην σύζυγό του και μητέρα των δυο γιων του. Εκείνη, είπε, πήρε αυτοκίνητο 80.000 ευρώ, εκείνη κάνει πολυτελή ζωή, εκείνος πληρώνει διατροφή απ’ όταν χώρισαν και έχει πάρει 30.000 ευρώ δανεικά. 

«Δεν θυμάμαι πόσα δικαστήρια έχουν γίνει. Είναι περίεργο πώς 6 μήνες μετά από το τελευταίο δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια, μια απόφαση που βρίσκεται στα χέρια τα δικά μου, της Σίσσυς, των δικηγόρων μας και του δικαστή, πώς ξεφυτρώνουν δικαστικά ρεπορτάζ μονόπλευρα. Σημαίνει ότι κάποιος από αυτούς κάτι έχει διαρρεύσει», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Και συνέχισε: «Η Σίσσυ ζήτησε 6 πράγματα και απορρίφθηκαν και τα 6. Εγώ ζήτησα 2 πράγματα και εγκρίθηκε το ένα. Σε αυτή τη φάση δεν πήρα τη συνεπιμέλεια. Φυσικά και θα ξανακινηθώ νομικά. Εγώ παίρνω τα παιδιά κάθε Κυριακή πρωί και τα παραδίδω Τετάρτη. Δικαιούμαι να έχω λόγο στις αποφάσεις για τα παιδιά και όχι μόνο να πληρώνω. Δεν είμαι ο πατέρας του Σαββατοκύριακου, ούτε επισκέπτης».

«Το σχολείο το πληρώνω πλήρως μόνο εγώ από την πρώτη μέρα και πληρώνω και ένα ποσό διατροφής. Ποτέ δεν σταμάτησα να πληρώνω διατροφή. Στη χειρότερη στιγμή μου, η διατροφή που έπαιρνε η μητέρα των παιδιών μου ήταν 1.500 ευρώ. Αυτή τη στιγμή έχω δώσει 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι. Με πληγώνει αφάνταστα να διαβάζω ότι εγώ δεν πληρώνω διατροφή», πρόσθεσε ο frontman των Onirama.

«Δεν έχω πάρει αυτοκίνητο 80.000 ευρώ, έχει πάρει η Σίσσυ Χρηστίδου αυτοκίνητο 80.000 ευρώ μετρητά. Εγώ νοικιάζω ένα αυτοκίνητο με 460 ευρώ το μήνα. Τα παιδιά μου είναι πολύ τυχερά, γιατί με τη μαμά τους κάνουν μια πολυτελή ζωή.

Έχω κάνει προσπάθειες να επικοινωνήσω με την Σίσσυ για να βάλουμε ένα τέλος. Μου κάνει εντύπωση που όσα ρεπορτάζ βγαίνουν θίγουν εμένα.

 

Έχω πάρει δάνειο 30.000 ευρώ και δανεικά για να αποπληρώσω τις υποχρεώσεις μου», είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Μαραντίνης.

To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που χωρίσαμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link