«Έπαθα διαταραχή μετατραυματικού στρες» – Galaksias.gr

Η Hailey Bieber ένα χρόνο μετά το μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη μίλησε δημόσια για το περιστατικό αυτό που ανησύχησε τους οικείους και τους fans της. Όπως αποκάλυψε το μοντέλο και επιχειρηματίας για καιρό ζούσε με το άγχος μήπως της συμβεί ξανά το ίδιο.

«Πάλεψα για καιρό με το άγχος. Αγωνίστηκα. Έπαθα διαταραχή μετατραυματικού στρες, λόγω του φόβου μήπως μου συμβεί ξανά», αποκάλυψε στο podcast, «Run-Through with Vogue».

«Ήταν ένα συναίσθημα που δεν θα ήθελα να το ζήσω ποτέ ξανά. Ήταν τόσο τρομακτικό και αποκαρδιωτικό», συμπλήρωσε στη συνέχεια. Τόνισε μάλιστα, πως δεν θυμάται τον εαυτό της να έχει νιώσει ξανά τόσο μεγάλο φόβο. Όπως ανέφερε, όταν υπέστη το επεισόδιο, βρισκόταν στο Palm Springs. Έκτοτε, της είναι πολύ δύσκολο να επισκεφθεί το μέρος.

Τέλος, σημειώνει πως πλέον ζει τη ζωή της πιο ήρεμη, χωρίς να σκέφτεται τι μπορεί να της συμβεί. «Σκέφτομαι πως θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο. Εκείνη τη στιγμή, τα πράγματα θα μπορούσαν να μην πάνε καθόλου καλά», ανέφερε.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της, στο YouTube, με τίτλο «Tling my story», η Hailey Bieber αποκάλυψε ότι οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε έναν θρόμβο αίματος, ο οποίος έφτασε στον εγκέφαλό της και προκάλεσε παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο.

 Source link