«Έμεινα έγκυος όταν γυρίζαμε τη σειρά» – Galaksias Portal News

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» μίλησε η Λίλιαν Αρχοντή, η οποία αναφέρθηκε στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» και αποκάλυψε τη σκέψη που έγινε τότε για το σενάριο και η οποία όμως δεν προχώρησε.

«Όταν γυρίζαμε το Κωνσταντίνο και Ελένης κανείς δεν περίμενε ότι θα μπει στο βιβλίο Γκίνες. Η σειρά αυτή μεγαλώνει γενιές και γενιές. Από τότε μέχρι και σήμερα, όλοι Φιόνα με φωνάζουν. Έμεινα έγκυος όταν γυρίζαμε τη σειρά και προσπαθούσαμε να μη φαίνεται η κοιλίτσα.

Είχε συζητηθεί το θέμα να βάλουμε την εγκυμοσύνη στη σειρά, για να είναι το μωρό του Μάνθου. Δεν κόλλαγε απόλυτα σεναριακά και δεν το κάναμε. Για μένα ήταν οι πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου», είπε η Λίλιαν Αρχοντή.

Όσον αφορά την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», η Λίλιαν Αρχοντή είπε: «Εγώ, ως Ταμίλα, στο Καφέ της Χαράς, δεν θα ήθελα να παίξω. Η Ταμίλα ήταν ένα υπέροχο και αιθέριο πλάσμα. Με το πέρασμα των χρόνων, δεν θα μπορούσε η Ταμίλα να είναι το ίδιο με τότε. Αν μου γινόταν πρόταση από τον Χάρη και την Άννα, δεν ξέρω αν θα δεχόμουν, νομίζω θα έλεγα όχι».

 



Source link