Έλενα Γαλύφα: Με τον άνδρα μου είμαστε μαζί 20 χρόνια, είναι ναυτικός και ταξιδεύει συνέχεια

Above Article Content Ad

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 21/12 η γνωστή fashion blogger Έλενα Γαλύφα.

Μεταξύ άλλων, η Έλενα Γαλύφα έκανε μία σπάνια αναφορά στον σύζυγό της, Θοδωρή Μιχαλόπουλο, ο οποίος είναι ναυτικός, και η σχέση τους μετρά σχεδόν δυο δεκαετίες.

«O σύζυγός μου είναι ναυτικός. Ετοιμάζεται τώρα να φύγει… Υπάρχει σεβασμός σε αυτή τη σχέση που μετρά σχεδόν 20 χρόνια. Αν το πιστεύεις, δεν έχουμε βρίσει ποτέ ο ένας τον άλλον τόσα χρόνια. Ποτέ.

Έχουμε μαλώσει αλλά δεν έχουμε βριστεί ποτέ», ανέφερε η Έλεγα Γαλύφα για τον σύζυγό της.

Η Έλεγα Γαλύφα δε μιλά συχνά για την προσωπική της ζωή, ωστόσο, σε μια παλαιότερη εξομολόγησή της στην εκπομπή “Όλα για τη ζωή μας”, είχε πει για τον σύζυγό της: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί τα τελευταία 20 χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο, τον σύζυγό μου δηλαδή και είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτόν που είναι χειριστικός.

Ό,τι αισθάνομαι και επιθυμώ εγώ, ποτέ δεν προσπάθησε να με χειριστεί. Είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες και ποτέ δεν μου είπε “μην κάνεις αυτό, μην πας εκεί, ντύσου έτσι”.

Εγώ καμιά φορά το έκανα… Στην φιλία ο χειριστικός άνθρωπος είναι περισσότερο ύπουλος».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ελ. Γαλύφα: «Με τον άνδρα μου είμαστε μαζί 20 χρόνια, είναι ναυτικός και ταξιδεύει συνέχεια»”,”description”:”Η Έλενα Γαλύφα καλεσμένη στο «Πρωινό μας»”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8xMi8yMS8wOS80OF8xMV82M2EyZDY1YjAwYzAyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M40S”,”uploadDate”:”2022-12-21T09:49:03.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cp7ec2tw62e1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Article inline ad #5

To άρθρο Έλενα Γαλύφα: Με τον άνδρα μου είμαστε μαζί 20 χρόνια, είναι ναυτικός και ταξιδεύει συνέχεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Below Article Content AdSource link