Έζησα εξευτελισμό από τον πρώτο μου σύζυγο, δεν ήμουν άνθρωπος για εκείνον – Άμεση Ενημέρωση

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση από τη Δέσποινα Μοιραράκη για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε από τον πρώτο της σύζυγο.

«Δεν υπήρχε σεβασμός», τόνισε η Δέσποινα Μοιραράκη που σήμερα (07.05.2023) παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή DOT.

Τα όσα είπε για τον πρώην σύζυγό της και τα όσα έζησε δίπλα του, σοκάρουν. Και εξήγησε γιατί άργησε να πάρει διαζύγιο.

«Από τον πρώτο μου σύζυγο γνώρισα την απαξίωση, τον εξευτελισμό της γυναίκας και του ανθρώπου. Για εκείνον δεν ήμουν καν άνθρωπος, ούτε καν σεβάστηκε τη μητέρα των τριών παιδιών του, γιατί μεγαλώνω μέχρι σήμερα και το τρίτο του παιδί. Έχω γεννήσει δύο παιδιά αλλά και το τρίτο είναι από τον πρώτο γάμο του.

Δεν υπήρχε σεβασμός. Έζησα κακοποιητική συμπεριφορά στο έπακρο. Απλά για εκείνα τα χρόνια, το ’79, το ’80 και το ’85 δεν ήταν όπως τώρα που η γυναίκα επαναστατεί. Όχι ότι εγώ δεν είμαι επαναστάτρια. Εγώ αποφάσισα να χωρίσω και είχα έναν πολύ επώδυνο χωρισμό απλά ήταν τα παιδιά μου πολύ μικρά.

Είχα βιώσει την ορφάνια και δεν ήθελα τα παιδιά μου να μείνουν χωρίς πατέρα. Αυτό που βίωσα εγώ, που ήμουν αριστούχος και δεν ερχόταν η μαμά μου να πάρει τον έλεγχο στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο γιατί ήταν χήρα, δεν ήθελα να το βιώσουν και τα παιδιά μου. Περίμενα να μεγαλώσουν και μετά πολύ δραστικά χώρισα», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη.

 

«Κράτησα το επίθετο του πρώτου μου συζύγου, γιατί με αυτό έγινα γνωστή σε όλη την Ελλάδα και μετέπειτα στο εξωτερικό. Αγωνίστηκα για αυτό το επίθετο, πώς να το πετάξω μετά;», κατέληξε η γνωστή επιχειρηματίας χαλιών.

To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: Έζησα εξευτελισμό από τον πρώτο μου σύζυγο, δεν ήμουν άνθρωπος για εκείνον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link