Άρης Σπηλιωτόπουλος για πατέρα Αντώνιο: «Παρουσιάστηκε σε μένα ως ένας γλυκύτατος άνθρωπος»

Above Article Content Ad

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Γειά σου» παραχώρησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την σημασία των social media στη ζωή μας, για την πολιτική αλλά και τον πατέρα Αντώνιο της Κιβωτου.

«Με φλερτάρουν από το Instagram, έχει και αυτό τον χαρακτήρα. Τα σχόλια που δέχομαι για την προσωπική μου ζωή έχουν και αρνητική και θετική πλευρά. Από την μια δεν βρίσκεις ποτέ την ησυχία σου και από την άλλη έχει και το καλό, πως κάτι έχει που τραβάει την προσοχή και πρέπει να είσαι και εσύ ευγνώμων γιατί το έχεις», είπε αρχικά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Όσον αφορά την πολιτική, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ανέφερε: «Οι μέρες που λέω καλώς λείπω από την πολιτική είναι περισσότερες από αυτές που την νοσταλγώ».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το τρικ του “έχω οικογένεια” χρησιμοποιείται κατά κόρον και το έχουν χρησιμοποιήσει και στην πολιτική. Αν πράγματι είναι κάποιος οικογενειάρχης, καλώς κάνει και είναι ο εαυτός του. Αν προσπαθεί να δείξει ότι είναι οικογενειάρχης και κλείνει την πόρτα και την ίδια στιγμή παίρνει το αεροπλάνο κρυφά με τη φιλενάδα του, αυτό κάποια στιγμή θα βρει προς τα έξω και θα έχει τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα».

Όσον αφορά το θέμα της «Κιβωτού του Κόσμου», είπε: «Το ποιος πραγματικά είναι ο πατέρας Αντώνιος, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Έκανα λάθος γιατί είχα μια εικόνα ότι έχει δώσει πολλά πράγματα στα παιδιά; μπορεί. Σίγουρα όμως, αυτή η δομή, όπως εγώ την είδα, στις δύο φορές που την είχα επισκεφθεί, ήταν μια πολύ καλή δομή και είδα έναν άνθρωπο, ο οποίος παρουσιάστηκε σε εμένα ως ένα γλυκύτατος άνθρωπος που είχε όλη την καλή διάθεση να προσφέρει. Δεν μπορεί πότε να γνωρίζεις τι κρύβει κάποιος».

 

 

Article inline ad #5

Πηγή

Below Article Content AdSource link