Άνδρας πυροβόλησε τον αγαπημένο σκύλο των μαθητών στα Κεραμειά – Galaksias.com

Σε μια αποτρόπαια πράξη προχώρησε ένας ηλικιωμένος από τα Κεραμειά της Λέσβου, καθώς φέρεται την Κυριακή, να πυροβόλησε και να έσυρε στο κτήμα του, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών, ένα αδέσποτο σκύλο, τον οποίο είχαν “υιοθετήσει” οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

Την καταγγελία έκανε στην αστυνομία η δασκάλα του σχολείου, καθώς η απώλεια του “Μπίνγκο” όπως ήταν το όνομα του αδέσποτου σκύλου, γεμίσε θλίψη τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου Κεραμειών, καθώς έχασαν τον αγαπημένο τους φίλο, τον οποίο και φρόντιζαν καθημερινά .

Ο 78χρονος συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του. Ο “Μπίνγκο” ακόμα δεν έχει βρεθεί, ενώ στην κατοχή του φερόμενου δράστη που συνελήφθη από τις αρχές, δεν βρέθηκε όπλο.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: “Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου, σχηματίσθηκε χθες (09-01-2023) ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ημεδαπού, για παράβαση νομοθεσίας που αφορά την κακοποίηση ζώων και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία, ο προαναφερόμενος ημεδαπός, βρισκόμενος σε αγροτική τοποθεσία προχθές (08-01-2023) στην ευρύτερη περιοχή των Κεραμειών στη Λέσβο, πυροβόλησε προς το μέρος αδέσποτου σκύλου. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου».Source link